Поліція затримала двох грабіжників, які «працювали» на ринках одного з районів Харкова

Обидва зловмисники обкрадали продавців на торговельних майданчиках Індустріального району.

Один зловмисник викрав ноутбук, інший — гроші.

16 листопада до поліції звернулась жінка, яка працює на одному з ринків в Індустріальному районі. Вона повідомила, що невідомий чоловік розбив скло в сусідньому магазині, виніс звідти ноутбук та втік. Поліцейські в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили у скоєнні злочину 22-річного харків’янина. Раніше його судили за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Ще одна працівниця ринку в Індустріальному районі звернулась до поліції 17 листопада. 

«З її слів стало відомо, що невідомий чоловік, схожий на безхатька, заволодів грошима в сумі 2500 гривні від проданого нею товару та втік», — розповіли у пресслужбі поліції Харківської області.  

Протягом кількох годин поліціянти виявили причетного до скоєння злочину чоловіка. Ним виявився 36-річний неодноразово судимий за аналогічні злочини житель Харківщини.

В обох випадках слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 22-річному молодику повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові чоловік пограбував магазин. Зловмисник розбив скло та проліз у приміщення.

Джерело

Новости Харькова