Під час обстрілу Харківщини загинула жінка, постраждала 16-річна дівчина

Окупанти здійснили обстріл з реактивних систем залпового вогню.

Минулої доби Росія завдавала ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському та Куп’янському районах.

По селу Одноробівка у Золочівській громаді (Богодухівщина) росіяни вдарили з реактивних систем залпового вогню. Унаслідок обстрілу загинула жінка та постраждала дівчина-підліток. У селі пошкоджений приватний житловий будинок і торговельний кіоск. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Загинула жінка 39 років. Отримала поранення 16-річна дівчина. Її стан медики оцінюють як легкий, госпіталізації не потребувала», — розповів Синєгубов.

За інформацією Головного управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, після обстрілу Одноробівки сталася пожежа. Біля приватного сектору зайнялася суха трава та споруда, яка не експлуатується. Вогонь охопив близько 550 квадратних метрів площі. Пожежу гасили десятеро рятувальників на двох одиницях техніки.

Усього за добу виникло три пожежі через обстріли. Окрім Богодухівщини, займання зафіксовані в Ізюмському та Харківському районах. Через обстріли Ізюмщини пошкоджень зазнали будівлі агропідприємства та приватні житлові будинки. Ударів завдавали по Чернещині.

Обстріл Одноробівки 27 серпня. Фото: «Зоря»

Як писав KharkovNEWS.info, 26 серпня удень під час обстрілу села Подоли Куп’янського району загинули двоє людей, ще одна людина постраждала. Окупанти обстріляли кафе.

Джерело

Новости Харькова