Окупанти вдарили з авіації по селу у Харківській області

Обстріл стався уранці.

На село скинули авіаційну бомбу.

У четвер 25 січня російські військові обстріляли село Вільхуватка у Куп’янському районі. Удар здійснили близько 9:00. Унаслідок обстрілу пошкоджені житлові будинки та будівля підприємства. Постраждалих немає. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

«За попередніми даними, ворог вдарив по селу керованою авіабомбою. Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації», — розповіли у прокуратурі.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України. 

Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, 24 січня Росія вдарила по селу Роздольне у Чугуївському районі. Під час обстрілу були пошкоджені два складських приміщення. Склади знаходилися на території підприємства, що займалося виготовленням обкладинок для зошитів.

Джерело

Новости Харькова