Окупанти проводять фортифікаційне обладнання позицій на Куп’янському напрямку

За добу від обстрілів потерпали 17 населених пунктів у регіоні.

Загарбники обстрілювали Харківщину з артилерії та мінометів.

Під обстріли російських окупантів потрапили сім населених пунктів на Слобожанському напрямку та десять — на Куп’янському. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України. 

«На Куп’янському напрямку ворог продовжує заходи з фортифікаційного обладнання позицій на окремих ділянках», — пояснили у Генштабі ЗСУ.

Минулої доби на Куп’янському напрямку росіяни били по територіях населених пунктів Тополі, Кам’янка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Масютівка та  Кислівка. Удари здійснювали з артилерії й мінометів.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Сіверському та Слобожанському напрямку Росія зберігає військову присутність у Брянській, Курській та Бєлгородській областях, які межують з Україною. Учора на Слобожанському напрямку були обстріляні райони населених пунктів Окіп, Малі Проходи, Стрілеча, Нескучне, Гатище, Бударки та Чугунівка у Харківській області.

Як писав KharkovNEWS.info, зранку 25 квітня російські окупанти завдали ракетного удару по центру міста Куп’янськ. Снаряд влучив у будівлю Краєзнавчого музею. Унаслідок обстрілу поранені п’ятеро людей, ще двоє перебувають під завалами.

Джерело

Новости Харькова