Окупанти обстріляли Вовчанськ: поранена жінка

Росія не припиняє нищити прикордонне місто.

Російські військові відкрили вогонь по Вовчанську.

Це сталося уранці 20 червня. Унаслідок чергового ворожого обстрілу місцева мешканка отримала поранення.

«Отримала поранення 58-річна місцева жителька. Її госпіталізовано до лікарні. Внаслідок вчорашніх обстрілів Вовчанська з боку російських військових сталось займання будинку площею 300 кв. м. Пошкоджено й інші приватні домоволодіння», — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Слідчі працюють на місці влучань. У прокуратурі розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, останніми днями окупанти посилили угрупування на Куп’янському напрямку, повідомили заступниця міністра оборони Ганни Маляр. Росія підтягнула сили на Лиманському та Куп’янському напрямках і проводить там активні наступальні дії. Обстрілів із боку російських окупантів стало більше. Лише за минулий тиждень на сході України було зафіксовано 6000 ворожих обстрілів. Окупанти використали понад 277 000 боєприпасів. Інтенсивність бойових дій на цих напрямках не знижується. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«На сході зараз складна ситуація. Ворог підтягнув свої сили та здійснює активний наступ на Лиманському і Куп’янському напрямках, намагаючись перехопити в нас ініціативу. Фіксується висока активність ворожих обстрілів. Тривають гарячі бої», — зазначила Маляр.

Джерело

Новости Харькова