Окупанти обстріляли лікарню на Харківщині, є поранені

Поранення отримали п'ятеро людей.

За добу по Харківщині били ракетами та артилерійськими снарядами.

22 грудня російські окупанти обстріляли Вовчанську громаду. Під час обстрілу зайнялися гаражі, пошкоджений блок Центральної районної лікарні. Постраждали п’ятеро людей. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Отримали поранення четверо працівників райлікарні — троє чоловіків та одна жінка. Ще один чоловік 62-х років також отримав осколкові поранення. Усі постраждалі в середньому стані, загроз життю немає», — розповів Синєгубов.

Усього за добу під обстріл загарбників потрапили прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів. Обстріли здійснювали ракетами та артилерійськими снарядами, на Харківщині працювала протиповітряна оборона.

У Куп’янську внаслідок обстрілу зруйнований житловий будинок, ще в одному домоволодінні сталася пожежа. Постраждалих не було.

На Харківщині залишається високою мінна небезпека. У селі Протопопівка Ізюмського району на вибуховому пристрої у лісі підірвався 25-річний чоловік. Його госпіталізували з пораненнями. Лікарі оцінюють стан постраждалого як середньої важкості.

Як писав KharkovNEWS.info, минулої доби російські окупанти намагалися йти у штурм біля села Хатнє Харківської області неподалік кордону з Росією, були відкинуті.

Джерело

Новости Харькова