Окупанти намагалися наступати у Харківській області

Українські захисники відбили атаки ворога.

Харківську область обстрілювали з авіації, артилерійського та мінометного озброєння.

Минулої доби російські військові намагалися наступати неподалік села Синьківка у Петропавлівській громаді (Куп’янщина). Українська армія атаку ворога відбила. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні Харківщини підняли український прапор

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники відбили чергову спробу ворога піти в наступ в районі Синьківки Куп’янського району. Окупанти зазнали втрат та відійшли на свої позиції», — розповів Синєгубов.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, учора під авіаційний удар потрапив населений пункт Гранове. Артилерійських і мінометних ударів зазнали території населених пунктів Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Бударки, Гатище та Огірцеве на Слобожанському напрямку, Красне Перше, Кам’янка, Фиголівка, Дворічна, Кучерівка, Табаївка — на Куп’янському.

Як писав KharkovNEWS.info, на Куп’янському напрямку основні зусилля ворог зосередив на південь від районного центру, вниз по течії річки Оскіл. Основні боєзіткнення відбуваються в районі села Новоєгорівка, що на кордоні Луганської та Харківської областей, за 30 кілометрів від Борової.

Джерело

Новости Харькова