Окупанти атакували позиції ЗСУ на схід від Куп`янська

Регіон обстрілювали з артилерії, мінометів та авіації.

Минулої доби окупанти били по Богодухівському, Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп’янському районах.

Українська армія відбила атаки російських військових у районі східніше села Петропавлівка (на схід від міста Куп’янськ). Про спроби штурму неподалік цього населеного пункту у Генеральному штабі Збройних сил України повідомляють уперше. Петропавлівка розташована за 6-7 кілометрів від околиць Куп`янська, усе літо росіяни обстрілюють її із різних видів озброєння. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Східному угрупуванні військ розказали, де росіяни атакують на Куп’янському напрямку

На Куп’янському напрямку також працювала ворожа авіація. Під ударом опинилися села Петропавлівка та Подоли. З артилерії та мінометів були обстріляні понад десять населених пунктів, у тому числі Фиголівка, Дворічна, Кіндрашівка, Кучерівка, Куп’янськ і Кислівка.

На Слобожанському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Гур’їв Козачок, Стрілеча, Гатище, Потихонове, Одрадне та Бологівка.

Як писав KharkovNEWS.info, у неділю 6 червня через російські обстріли загинула 57-річна жінка, постраждали четверо людей. Усі — мешканці Куп’янщини. У регіоні пошкоджено фермерські господарства та приватні домівки, сталися пожежі. Також уранці був обстріляний Харків. Ракету С-300 запустили по Холодногірському району, постраждалих немає. Через обстріл пошкоджена будівля цивільного підприємства.

Джерело

Новости Харькова