Обстрілами пошкоджені ветлабораторія та агропідприємство у Харківській області

Після обстрілу лабораторії сталася пожежа.

Минулої доби Росія била по Харківському, Чугуївському, Куп’янському та Ізюмському районах.

Село Зелений Гай на Ізюмщині обстріляли з реактивних систем залпового вогню. Унаслідок удару постраждала 61-річна жінка, її ушпиталили у середньому стані. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

У Вовчанську були пошкоджені житлові будинки, ветеринарна лабораторія та приміщення агропідприємства. За інформацією Головного управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, удар по Вовчанську росіяни здійснили о 12:25. Після обстрілу загорілася будівля непрацюючої ветеринарної лабораторії. Пожежа розповсюдилася на площу 100 квадратних метрів. Ліквідували вогонь за дві години.

«На місці події працювали рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також пожежна команда із селища Вільча. Загалом 2 пожежні автоцистерни та 8 вогнеборців. Спільними зусиллями о 14:40 вдалось загасили дану пожежу. Постраждалих немає», — розповіли у ГУ ДСНС.

У селі Устинівка (Куп’янщина) пошкоджень зазнав приватний будинок та сільгосптехніка, у Курилівці пошкоджений будинок і господарча споруда.

Окрім цього, минулої доби під обстріли російських загарбників потрапили місто Куп’янськ, селище Дворічна, село Кругляківка (Куп’янщина), села Першотравневе та Борисівка (Харківський район), село Охрімівка (Чугуївщина).

Авіаційних ударів росіяни завдавали по населених пунктах Петропавлівка, Куп’янськ, Курилівка, Степова Новоселівка та Чернещина.

Як писав KharkovNEWS.info, під час обстрілу села Петропавлівка (Куп’янщина), який стався 31 жовтня, загинув чоловік приблизно 50 років та постраждала 52-річна жінка, її ушпиталили. Регіон обстрілювали з артилерії, мінометів та авіації.

Джерело

Новости Харькова