На війні загинув командир взводу спецпризначенців із Харківської області

Володимир Кохтенко вдруге став на захист України.

Захисникові було 36 років.

21 січня на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув військовий із Лозівської громади Харківської області Володимир Кохтенко. Це сталося біля села Терни у Краматорському районі. Володимир Кохтенко був командиром взводу спецпризначення батальйону «Донбас» військової частини 3035 Східного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії України.

За інформацією Лозівської міської ради, народився Володимир Кохтенко 1988 року на Лозівщині, навчався у Шатівському навчально-виховному комплексі, потім вступив до Харківського національного університету внутрішніх справ, згодом працював оперуповноваженим у транспортній міліції у Лозовій.

Із 2015 року служив в АТО. Знову на захист країни став на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, у лютому 2022 року. Восени того ж року був важко поранений, тривало лікувався, потім повернувся до ЗСУ. У захисника залишилася дружина та двоє синів.

«Гідно жив і працював. Створив гарну родину. Дружина Єлизавета говорить, що Володя був її життям. Надійною опорою й підтримкою в усьому був він і для двох своїх синів — Захара й Богдана», — розповіли у Лозівській міськраді.

Як писав KharkovNEWS.info, 18 січня біля села Іванівка у Куп’янському районі загинув військовий із Нововодолазької громади Костянтин Шевченко. Йому було 42 роки.

Джерело

Новости Харькова