На війні загинув 19-річний нацгвардієць із Харківської області

Україну захищав житель Краснокутської громади.

Артему Бобрицькому було 19 років.

8 травня у селі Спірне на Донеччині загинув військовий із Краснокутської громади Артем Бобрицький. Він потрапив під мінометний обстріл росіян.

За інформацією Краснокутської селищної ради, Артем Бобрицький народився 25 червня 2003 року. Жив у селищі Краснокутськ. У Збройних силах України служив кулеметником першого батальйону оперативного призначення військової частини Нацгвардії України.

«Незважаючи на юний вік, він був сильним і відважним бійцем, готовим захищати свою країну та своїх братів по зброї. Його сміливість і мужність не мали меж, він завжди стояв на сторожі свободи та незалежності нашої держави. Ми не забудемо його відданості та самопожертви, яку він проявив у боях за нашу свободу. Його життя було коротким, але воно було наповнене справжнім покликанням та відданістю служінню своїй країні. Ми віримо, що його дух завжди буде з нами, що його приклад і героїзм будуть надихати нас у боротьбі за мир та свободу. Пам’ять про нього залишиться в наших серцях назавжди», — зазначили у Краснокутській селищній раді.

Фото: Краснокутська селищна рада

Як писав KharkovNEWS.info, у бою біля міста Кремінна у Сєверодонецькому районі на Луганщині загинув випускник Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Михайло Алєксєєнко. Йому було 29 років.

Джерело

Новости Харькова