На свята кожна церква буде нами контролюватися — начальник поліції Харківщини Тимошко

За інформацією: Суспільне Харків.

Володимир Тимошко на місці обстрілу Харкова 21 липня. Фото: Суспільне Харків

Під час великодніх свят громадський порядок на Харківщині забезпечуватимуть близько 1600 поліцейських. Силовики контролюватимуть кожну церкву на території міста та області.

Про це в етері Суспільного заявив начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

"Ми готові до будь-яких подій і дій ворога. На свята кожна церква, а це 220 церков по області, будуть нами контролюватися", — заявив Тимошко.

Крім поліцейських, на території Харківщини цілодобово чергуватимуть слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, кінологи та спецпризначенці.

"Будемо сподіватись, що свята пройдуть спокійно і мирно. Звісно ми знаємо, хто перед нами. Перед нами тупикова гілка еволюції приматів у вигляді росіян, які лише частково схожі на людей. Тому ми розуміємо, що будь-які дії можливі — навіть на свята. Нічого святого там немає", — додав Тимошко.

Що відомо

  • Через мінну небезпеку напередодні Великодня заборонили відвідувати 753 кладовища у 29 громадах Харківської області. Зокрема, заборона стосується й Ізюмської громади.
  • Поліція просить жителів Харкова та області бути обережними та не наближатися до незнайомих предметів. У разі виявлення таких предметів треба викликати ДСНС за номером 101 або дзвонити на лінію 102.
Новости Харькова