На пожежі у Харкові загинули 20 котів

Уранці горів будинок.

Пожежники врятували жінку, проте у будинку виявили загиблих тварин.

У середу 28 лютого у Харкові сталася пожежа, під час якої загинули близько 20 котів. Повідомлення про займання рятувальники отримали о 5:51. Горів двоповерховий житловий будинок по вулиці Москалівській, 27. Вогонь охопив 50 квадратних метрів горищного приміщення дерев’яного будинку. За адресою виїхали одразу п’ять відділень рятувальників на автоцистернах. Із палаючого будинку врятували жінку, проте на місці пожежі знайшли загиблих тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині пожежники врятували собаку, що задихнувся чадним газом

«Вогнеборці прибули вчасно і врятували із задимленої зони 59-річну жінку. Вже о 06:50 надзвичайники пожежу локалізували та о 09:30 повністю приборкали. Під час своєї роботи вони наштовхнулись на моторошну картину. Від вогню і диму загинули біля 20 домашніх котиків. Причина виникнення загоряння встановлюється», — повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, 25 лютого у Харківській області під час пожеж загинули двоє людей. Займання сталися у Куп’янському районі та Харкові.

Джерело

Новости Харькова