На Луганщині загинув сержант із Харківської області

Донбас захищав житель Борівщини.

Назару Левшину було 24 роки.

26 липня у бою з російськими загарбниками загинув житель Борівської громади Назар Левшин. Це сталося неподалік села Діброва у Кремінській громаді Луганської області.

Назар Левшин народився 1999 року у селі Гороховатка. Навчався у місцевій школі, закінчив Автотранспортний коледж у Куп’янську. У 2019 році пішов на строкову службу, долучився до Нацгвардії України. Потім вирішив служити за контрактом.

Під час повномасштабного вторгнення Назар Левшин служив на посаді сержанта. Захищав Рубіжне, Сєвєродонецьк та Бахмут. У військового залишилася дружина, батьки, сестра та брат. Поховали захисника на Алеї пам’яті захисників України в Ірпені (Київщина).

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Розділяємо скорботний біль непоправної втрати. Назар Левшин завжди житиме у наших серцях і нашій пам’яті», — зазначили у Борівській селищній раді.

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинув очільник «Сили людей» Харківщини. Валерій Поколодний отримав смертельне поранення біля села Кліщіївка у Донецькій області.

Джерело

Новости Харькова