На Харківщині затримали російського військового, який переховувся пів року

Загарбника виявили у Куп'янську-Вузловому.

Після звільнення Куп’янського району окупант переховувався.

13 березня під час патрулювання селища Куп’янськ-Вузловий поліцейські затримали 42-річного військовослужбовця 27-ї мотострілецької бригади Російської Федерації, яка вважається елітною в Росії і базується в Амурській області. Окупант виявився мешканцем Московської області. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

«Затриманий розказав, що після того, як Збройні сили України звільнили Куп’янщину, він переховувався у покинутих будівлях на території району», — розповіли в поліції.

Окупанта виявив наряд батальйону поліції особливого призначення зі складу зведеного загону ГУ Нацполіції в Луганській області. Загарбника доставили до Куп’янського відділу поліції, де з’ясовуватимуть всі обставини його перебування на території України.

Нагадаємо, Куп’янськ-Вузловий звільнили від окупантів у середині вересня.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, СБУ затримала 41-річного мешканця селища Куп’янськ-Вузловий, який під час окупації добровільно працював на окупантів. Він очолив базу палива виробничого підрозділу «Локомотивное депо Купянск» так званого державного підприємства «Купянская железная дорога».

Джерело

Новости Харькова