На Харківщині урятували собаку, який ганявся за качками та провалився під лід

Хазяїн не міг врятувати пса через тонку кригу.

Собака погнався за качками та опинився в озері.

19 березня рятувальникам повідомили про те, що у селищі Мала Данилівка (Харківський район) на озері під кригу  провалився пес. Самостійно вибратися з озера тварина не змогла. Хазяїн також не міг врятувати собаку, оскільки крига була занадто тонкою та покривала тільки один берег. Рятувальники виїхали за адресою, дісталися місця човном, проламали лід і витягли собаку.

Прибувши на місце події, надзвичайники побачили собаку, який з останніх сил боровся за життя в ополонці. Вони приплили до ополонки на гумовому човні з іншого берега. Проте, щоб дістатися пса, їм довелось кілька метрів проламувати лід. Вилучивши тварину з холодної води, рятувальники доправили її до суходолу та передали хазяїну. Як з’ясувалось, під час прогулянки у песика прокинувся мисливський інстинкт. Він потрапив у воду, погнавшись за качками», — розповіли у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Як писав KharkovNEWS.info, на Харківщині пожежники врятували собаку, що задихнувся чадним газом. Рятувальники привели до тями тварину, яка вже не дихала.

Джерело

Новости Харькова