На Харківщині попрощалися із розвідником

Прощання пройшло у Дергачівській громаді.

Івану Віценцику було 37 років.

25 січня у Дергачівській громаді попрощалися із військовим Іваном Віценциком. Боєць загинув 21 січня біля міста Авдіївка у Донецькій області.

За інформацією начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка, народився Іван Віценцик у Харкові, закінчив школу й коледж. До міста Дергачі переїхав із родиною у 2007 році.

До війни працював на будівельному підприємстві водієм. До Збройних сил України Іван Віценцик долучився у травні 2022 року, служив молодшим сержантом 74-го окремого розвідувального батальйону. За час служби отримав нагороди «За відвагу», «За хоробрість в бою», «Ветеран війни». У військового залишилася дружина, троє дітей і батьки.

«Іван Віценцик був вольовою, чесною людиною з високим почуттям справедливості, любові до своїх близьких і до рідної України. На момент гибелі чоловікові було 37 років. Мешканці міста провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища. У Івана залишились батьки Людмила та Михайло, дружина Євгенія та троє дітей — Олександра, Іван і Анастасія. Щиро співчуваю рідним та близьким!», — зазначив Задоренко.

Як писав KharkovNEWS.info, 21 січня на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув військовий із Лозівської громади Харківської області Володимир Кохтенко. Йому було 36 років.

Джерело

Новости Харькова