Міна здетонувала в руках у жителя Ізюмського району

Чоловік вирішив підняти небезпечний предмет.

Чоловік залишився без пальців на правій руці.

Уранці 24 травня у селі Олександрівка Куньєвської громади (Ізюмський район) стався підрив. Попередньо встановлено, що 33-річний чоловік знайшов на дорозі вибухонебезпечний предмет і взяв його в руки, після чого пролунав вибух.

«Вибух стався негайно. Внаслідок вибуху чоловік залишився без пальців на правій руці. Наразі постраждалий перебуває на лікуванні у медичному закладі міста Ізюм», — розповіли у ГУ ДСНС.

За інформацією Головного управління Нацполіції у Харківській області, чоловік їхав на роботу в Олександрівку на тракторі, зупинився та взяв вибухонебезпечний предмет у руки.

«На дорозі побачив невідомий предмет, схожий на міну. Коли чоловік взяв в руки вибуховий пристрій, той здетонував», — встановили слідчі.

Поліцейські закликали жителів Харківської області бути обережними та не підходити до підозрілих предметів, рухатися лише асфальтованими шляхами. У разі виявлення таких предметів слід негайно викликати рятувальників або поліцейських за номерами телефонів — 101 або 102.

Як писав KharkovNEWS.info, 17 травня у селі Студенок Оскільської громади (Ізюмський район) загинув 14-річний хлопець. Він перевозив на велосипеді у пакеті невстановлений вибуховий пристрій, який здетонував. Підліток отримав множинні осколкові поранення та помер на місці.

Джерело

Новости Харькова