Мешканцям Харкова підвозять воду автоцистернами (адреси)

На Рогані та Горизонті досі ускладнена подача води.

Харків’ян просять завжди мати запас води.

Через відсутність електроенергії на насосній станції, яка подає воду до житлових масивів Рогані та Горизонту, подача води до частини будинків ускладнена або відбувається зі зниженим тиском. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Харківводоканал».

Воду продовжують підвозити автоцистернами «Харківводоканалу». 13 лютого мешканцям надаватимуть воду за наступними адресами:

  • вулиця Велика Кільцева, 12
  • проспект Героїв Харкова, 304-А — 306.

Мешканців нижніх поверхів багатоповерхових будинків на Рогані та Горизонті просять поділитися із сусідами з верхніх поверхів водою. У КП «Харківводоканал» також звернулися до всіх харків’ян із проханням зробити запас води.

«Шановні харків’яни, звертаємо увагу на те, що при відключенні електроенергії можливі обмеження та припинення водопостачання. Тому ще раз переконливо нагадуємо необхідність завжди мати запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій», — зазначили у «Харківводоканалі».

Дізнатися інформацію щодо водопостачання можна за номером телефону: 15-33.

Як писав KharkovNEWS.info, проблеми з водопостачання на Рогані та Горизонті почалися з 10 лютого. 

Нагадаємо, 10 лютого російські окупанти завдали масованої ракетної атаки по Харківській області. Під удар потрапили об’єкти енергетики. У Харкові через атаку без світла залишилися 150 000 абонентів. Споживачів у Харківській області відключили від енергоспоживання превентивно, щоб запобігти серйозним аваріям.

Джерело

Новости Харькова