Математики. Із яких предметів 11-класники набрали найбільше балів на НМТ

Серед тих, хто показав найкращі результати НМТ, є діти із деокупованих територій.

Максимальні 200 балів із національного мультипредметного тесту у Харківській області набрали 229 учасників.

Найбільше 200-бальників виявилося серед тих, хто складав математику — 114 дітей. На другому місці знаходиться українська мова, за результатами складання якої по 200 балів отримали 60 абітурієнтів. З англійської мови 200 балів набрали 39 людей, з історії України — дев’ятеро. Ще п’ятеро учасників НМТ показали найкращий результат під час складання біології. По одному 200-бальнику було серед тих, хто здавав німецьку мову та фізику. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

За територіальною розбивкою по 200 балів набрали:

  • 183 жителі Харкова,
  • семеро жителів Богодухівського району, 
  • семеро мешканців Ізюмського району,
  • четверо учасників із Красноградщини,
  • восьмеро — з Лозівщини,
  • 13 людей із Харківського району,
  • семеро — з Чугуївського.

«Вітаю наших випускників, які попри всі складнощі військового стану змогли так добре підготуватися до Національного мультипредметного тесту й показати максимально високий результат. Цього року це було непросто. Особливо для учасників із деокупованих територій, які також є серед тих, хто набрав по 200 балів: це троє випускників із Циркунів, четверо — з Балаклії та по одному з Черкаської Лозової і Вовчанська», — розповіла заступниця голови ХОВА Віта Ковальська.

Нагадаємо, основна сесія національного мультипредметного тесту тривала з 7 по 20 червня. Цього року на участь у ній зареєструвалися 12 000 людей із Харківської області, що на 75% більше у порівнянні з минулим роком.

Як писав KharkovNEWS.info, найвищі бали в основній сесії національного мультипредметного тесту цього року отримали випускники 22-х харківських шкіл і п’яти шкіл Харківської області.

Джерело

Новости Харькова