Жителів Харківської області закликали провести свята удома

До громадян звернувся голова Харківської обласної військової адміністрації.

На Харківщині проводять заходи з посилення безпеки, аби не допустити провокації.

Сьогодні, 23 серпня, у День державного прапора та День міста у Харкові, а також у четвер, 24 серпня, коли в Україні відзначають День Незалежності, можливі провокації з боку російських окупантів. Тому жителів Харківської області закликають уникати скупчень, не збиратися на вулицях і провести ці дні за можливості удома. Комендантську годину на свята не змінюють, правоохоронці посилюють заходи безпеки.

«Ми чітко розуміємо, що можливі провокації на ці дні. Ми закликаємо всіх мешканців Харкова, нашої області, щоб ці свята пройти спокійно максимально, вдома. Тобто не збиратися на вулицях, не святкувати. Щоб не дати приводу ворогові нанести удари по нашому цивільному населенню. Комендантська година зміненою не буде. Вона так само буде проходити з 23:00 до 5:00. Служба безпеки України, наша Національна поліція, інші правоохоронні структури знають свою роботу», — сказав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові на свята обмежили заходи, оскільки існує загроза обстрілів із боку росіян. Мер Харкова зазначив, що ворог підступний і пильнує за тим, що відбувається у Харкові.

Джерело

Новости Харькова