Із Харкова відновлюють автобусні маршрути на північ області

Автобуси вийдуть на маршрути цього тижня.

Автобусні рейси відновлюють до сіл Харківського району.

Із вівторка 11 квітня почнуть курсувати автобуси №1163 сполученням Харків (станція метро «Героїв Праці») — село Липці (Харківський район).

Перший рейс відкриватиметься з Липців та Харкова о 6:20. Останній рейс автобуси будуть здійснювати з Липців о 19:40, з Харкова — о 19:00. Із понеділка по суботу з Липців заплановано 11 рейсів, із Харкова — 10, повідомили в громаді.

У неділю автобуси курсуватимуть за іншим розкладом. Перший рейс у неділю буде здійснюватися з Липців і з Харкова о 7:00. В останній рейс автобуси вийдуть із Липців о 18:10, із Харкова — о 17:20. Із Липців буде дев’ять рейсів у неділю, з Харкова — вісім.

Окрім того, з четверга 13 квітня почнуть курсувати автобуси №1628 Харків — Циркуни (Харківський район). Рейси будуть щоденними. Перше відправлення з Циркунів та Харкова відбуватиметься о 6:00. Останній рейс із Циркунів запланований на 17:30, із Харкова — на 18:15. Вартість квитка складе 20 гривень.

Розклад: Липецька тергромадаРозклад: Липецька тергромадаРозклад: Липецька тергромада

Як писав KharkovNEWS.info, із 22 березня ввели новий графік автобусного маршруту сполученням Дергачі («Піски») — Харків (станція метро «Перемога»). Перевізник погодився збільшити кількість автобусних рейсів та скоротити інтервали руху.

Джерело

Новости Харькова