Як у Харкові святкуватимуть Новий рік

Ігор Терехов розповів про святкові заходи 31 грудня та 1 січня.

Харків’яни зможуть подивитися концерти у метрополітені.

На вулицях Харкова цьогоріч, як і минулого, святкування Нового року не буде. Святкові концерти триватимуть у метро. Проте їх даватимуть не у ніч на перше січня, а увечері неділі 31 грудня. Комендантську годину змінювати не планують — вона розпочнеться о 23:00 і триватиме до 5:00 наступного дня. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов. Відеокоментар мера опублікував «Об’єктив».

«Як ми будемо святкувати Новий рік. Що стосується централізованого святкування у метрополітені, то у ніч з 31 на 1-ше ми заходів не плануємо, але увечері 31 числа так, як і зажди, у нас буде невеличкий концерт на станціях метрополітену. Тому люди зможуть прийти, послухати, будуть гарні емоції, звісно. І потім доїхати на потягу додому до станції, яка потрібна. Перш за все, хочу нагадати, що у нас йде війна, і є комендантська година, тому комендантська година буде також така, як вона є на сьогодні, і люди будуть зустрічати Новий рік у своїх квартирах, там, де вони планують зустріти, тому таких масових заходів не буде», — сказав Терехов.

У Різдво, 25 грудня, у Харкові посилили заходи безпеки. Наразі правоохоронці та військові продовжують нести службу у посиленому режимі.

«Так і є. На цей тиждень є заходи безпеки, вони посилені. І патрулює патрульна поліція, і є ще заходи безпеки, які здійснюються і військовими, і Служба безпеки України. Тому все по плану», — розповів мер.

Нагадаємо, минулого року Харків святкував Новий рік у метро. Новорічну програму показували на станції «Університет» біля головної ялинки. Святкова програма тривала із 10:00 до 20:30 31 грудня.

Як писав KharkovNEWS.info, наразі у харківському метро показують концерти до зимових свят. Концертний марафон «Разом до Перемоги!» проходить на трьох станціях метро — «Південний вокзал», «Університет» та «Історичний музей». Подивитися концерти можна до суботи 6 січня.

Джерело

Новости Харькова