Харківські поліцейські шукають жертв банди, яка видавала себе за СБУ

Поліція розслідує справу.

У Харкові діяло злочинне угруповання, яке видавало себе за співробітників СБУ та грабувало людей.

Банда представлялася співробітниками Служби безпеки України та проводила «обшуки» у людей, під час яких відбирала їхнє майно. 33-річного ватажка банди затримали, він знаходиться під вартою. Решту учасників угруповання та причетність банди до інших злочинів встановлюють. Поліція шукає потерпілих від рук цих зловмисників.

«Викрити банду можна було б набагато раніше, якби потерпілі не мовчали та не боялися звернутися до справжніх правоохоронців. Тому закликаю всіх, хто став жертвами цього угруповання: пишіть заяви, розслідування триває, і ми додамо до справи кожен епізод», — звернувся начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

Він також звернувся до усіх інших жителів Харківщини та попросив звертатися до поліції, прокуратури або Служби безпеки України у разі неправомірної поведінки людей.

Як писав KharkovNEWS.info, 12 липня у Харкові нейтралізували банду, яка видавала себе за співробітників Служби безпеки України та грабувала місцевих мешканців. Її організував 33-річний харків’янин. Представляючись співробітниками СБУ, озброєні зловмисники вдиралися у домівки харків’ян та розграбовували їхнє майно під виглядом проведення вигаданих «обшуків».

Джерело

Новости Харькова