Харківська прокуратура пропонує роботу

Потрібні 16 прокурорів.

Прокурори потрібні у Харків, Богодухів, Ізюм, Балаклію, Куп’янськ, Великий Бурлук, Дворічну, Шевченкове, Чугуїв, Вовчанськ, а також Харківської спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Східного регіону.

В окружні прокуратури та спеціалізовані прокуратури у сфері оборони України потрібні 200 прокурорів. Добір кандидатів проходить у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській та Херсонській областях. Документи від кандидатів почали приймати 5 квітня. Завершується прийом документів 28 квітня. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

У Харківську область шукають 16 прокурорів. Вакантними є наступні посади:

  • Прокурор Слобідської окружної прокуратури міста Харків (3 вакансії)
  • Прокурор Богодухівської окружної прокуратури Харківської області (3 вакансії)
  • Прокурор Ізюмської окружної прокуратури Харківської області
  • Прокурор Балаклійського відділу Ізюмської окружної прокуратури Харківської області
  • Прокурор Куп’янської окружної прокуратури Харківської області
  • Прокурор Великобурлуцького відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області
  • Прокурор Дворічанського відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області
  • Прокурор Шевченківського відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області
  • Прокурор Лозівської окружної прокуратури Харківської області
  • Прокурор Чугуївської окружної прокуратури Харківської області (дві вакансії)
  • Прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області.

Крім того, потрібні прокурори у Спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Східного регіону, у тому числі у Харківську область:

  • Прокурор Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону (дві вакансії).

В Офісі генпрокурора зазначили, що це — орієнтовний перелік вакансій. Остаточний перелік вакантних і тимчасово вакантних посад прокурорів з’явиться в оголошенні щодо проведення конкурсу прокурором-стажистом окружної прокуратури.

«На етапі подання документів для участі в доборі не зазначається окружна прокуратура, в якій є вакантна посада прокурора окружної прокуратури, та/або регіон України. Втім для тих кандидатів, які успішно склали кваліфікаційний іспит, КДКП оголошує конкурс на призначення прокурором-стажистом, де зазначається окружна прокуратура, в якій є вакантна посада. Кандидати можуть подати заяву на участь у конкурсі на посаду тієї чи іншої окружної прокуратури», — пояснили в Офісі генпрокурора.

У доборі можуть узяти участь громадяни України з вищою юридичною освітою та володінням державною мовою. Не допустять до добору людей, які визнані судом обмежено дієздатними або недієздатними, із захворюваннями, несумісними з роботою прокурора, а також ті, що мають судимість або які мали корупційні штрафи.

Перелік документів, які потрібно подавати кандидатам на посаду прокурора, можна знайти за посиланням тут. Документи можна відправити за електронною адресою: [email protected], або поштовою: Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 81-Б, 04050 (Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів). Зробити це потрібно до 16:45 28 квітня.

Добір кандидатів включає подання документів, складання кваліфікаційного іспиту, проведення конкурсу на призначення прокурором-стажистом окружної прокуратури на основі рейтингу кандидатів, призначення кандидата прокурором-стажистом й проходження спецпідготовки, яка триватиме до восьми місяців. Тільки після успішного проходження спецпідготовки кандидата можуть призначити прокурором.

Дізнатися інформацію кандидати можуть у будні з 9:00 до 11:00 та з 14:00 до 16:00 за номером телефону: (044) 200-74-04 (начальник відділу добору Алла Михайлівна Павлова), або за електронною адресою: [email protected].

Як писав KharkovNEWS.info, у Харківській області працює «Армія відновлення». До неї приймають усіх охочих. Щоб долучитися до проєкту, потрібно стати на облік у Центр зайнятості за місцем проживання. Учасникам «Армії відновлення» платять мінімальну заробітну плату — 6700 гривень, надають страховий стаж.

Джерело

Новости Харькова