Харківська бригада тероборони кличе на службу

Оголошений набір у 247-й батальйон.

Тероборонівцям платитимуть від 20 000 гривень.

У 247-му окремому батальйоні 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Харкова проводиться доукомплектування. Потрібні солдати, сержанти та офіцери. Про це повідомили на офіційній сторінці 247-го батальйону у Facebook.

Кандидатам обіцяють стабільно виплачувати зарплатню. Посадовий оклад складе від 20 000 гривень. Окрім того, передбачена премія у розмірі до 100 000 гривень. Військові зможуть навчатися й тренуватися в Україні та за кордоном, безоплатно лікуватися та отримувати компенсацію у разі отримання поранення при участі у бойових діях.

Бійцям нададуть форму, засоби індивідуального захисту та повноцінне харчування. Вони матимуть змогу кар’єрного зросту, отримають соцзахист і страхування життя на 15 мільйонів гривень.

«247-й — злагоджений батальйон, який має бойовий досвід. У складі формування — досвідчені командири та бійці», — зазначили у батальйоні.

Для того, щоб долучитися до 247-го батальйону, потрібно заповнити анкету за посиланням або звернутися за номером телефону: +38 066 783 86 76.

Як писав KharkovNEWS.info, добровольці «Гвардії наступу» проходили вишколи на Харківщині. Тренування відбувалося у наближених до бойових умов на одному з полігонів регіону. Добровольців навчали, як поводитися зі зброєю, також вони  засвоювали основні правила стрільби, метання гранат.

Джерело

Новости Харькова