Харківська бригада дронами знищила «Тор» і автівку окупантів

Успішні операції провела рота ударних безпілотних авіаційних комплексів.

По техніці окупантів ударили дронами.

На Сватівському напрямку рота ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» 92-ї окремої механізованої бригади ім. Сірка знищила зенітний ракетний комплекс «Тор-2М», що належав російським загарбникам. По ньому влучили FPV-дроном. Відповідне відео опублікував командир «Ахіллесу» Юрій Федоренко.

«Відпрацювали дроном-камікадзе ворожий ЗРК «Тор-2М» — протиповітряний засіб противника, спрямований на боротьбу з українською авіацією та безпілотниками. Одна з найпріоритетніших цілей наших операцій», — зазначив Федоренко.

Зазначимо, зенітний ракетний комплекс «Тор» призначений для протиповітряної та протиракетної оборони. Він може працювати у ручному та автоматичному режимах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія використовує на Куп’янському напрямку таку ж тактику, як у Бахмуті

Російський вантажний автомобіль «Урал» уразили на Сватівсько-Куп’янському напрямку. За допомогою цієї автівки окупанти перевозили особовий склад і свій боєкомплект.

На опублікованому відео зафіксовано, як окупанти пересуваються дорогою на «Уралі», і в цей час його вражає дрон. Далі відеозйомки не було.

Як писав KharkovNEWS.info, раніше бійці 92-ї бригади знищили безпілотний літальний апарат російських окупантів, який намагався проводити розвідку у небі над Україною.

Джерело

Новости Харькова