Харків’яни можуть обміняти лампи тільки в одному місці

Обмін триває до кінця травня.

Програма з обміну ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи завершується.

У Харківській області залишилося для обміну 194 000 LED-ламп. Здати п’ять старих ламп та отримати таку ж кількість нових, енергоощадних, тепер можна лише в одному поштовому відділенні — №1 у Харкові. Заявку приймають у «Дії». Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Жителі, які ще не встигли отримати лампи, мають можливість зробити попереднє замовлення в застосунку «Дія». Для обміну потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код (РНОКПП) та лампи», — нагадали у ХОВА.

Зазначимо, відділення «Укрпошти» №1 розташоване по вулиці Молочній, 6. 

Усього Харківська область отримала 1 798 000 LED-ламп для обміну. У ХОВА пояснили, що в регіоні стало менше охочих обміняти лампи, тому вирушили залишити лише одне відділення пошти, яке прийматиме такі лампи.

На сьогодні мешканці Харківщини обміняли 1 604 000 ламп розжарювання (за місяць ще 173 000 ламп), утилізували — майже мільйон (за місяць ще 227 000 ламп).

Як писав KharkovNEWS.info, за перший місяць дії програми українці обміняли 1,5 мільйона ламп розжарювання на LED-лампи. Харків’яни принесли для обміну 91 000 ламп. 

Із 22 березня в Україні почали скорочувати кількість відділень «Укрпошти», де можна обміняти лампи розжарювання на енергоощадні LED-лампи. З 1 травня обмін ламп проходить лише у містах-мільйонниках та обласних центрах. Програма обміну діятиме до кінця травня.

Джерело

Новости Харькова