Енергетична допомога: Харкову та області передали понад 1000 генераторів 

Допомога продовжує надходити.

Різні регіони України допомагають Харківщині після знищення ТЕЦ. 

За останні тижні Харківська область отримала понад 1000 генераторів різної потужності від дев’яти регіонів — Херсонщини, Вінниччини, Тернопільщини, Хмельниччини, Київщини, Волинської, Дніпропетровської, Івано-Франківської та Сумської областей. Деякі начальники адміністрацій приїжджали до Харкова, аби передати допомогу, яку збирають обласні центри, райони, громади та волонтери.

«Очільники Хмельницької, Волинської та Київської ОВА особисто були у Харкові та передали на потреби регіону чималу кількість акумульованої допомоги від обласних центрів, районів, громад, небайдужих благодійників, волонтерів та простих українців. А Херсонщина, яка, як і ми, щодня переживає терор росіян, найпершою відгукнулась й надіслала партію необхідної техніки», — розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Найближчими днями «гуманітарку» надішлють Житомирщина, Луганщина та Львівщина. Це також будуть генератори. 

Як писав KharkovNEWS.info, в Україні проходить акція «Подаруй світло Харкову». Регіони доправляють до Харкова потужні трансформатори та спецобладнання, аби забезпечити безперебійну роботу критичної інфраструктури міста.

Джерело

Новости Харькова