Харків’янин ударив ножем безпритульного собаку: його судитимуть

Інцидент стався у Новобаварському районі.

П’яний чоловік поранив собаку нібито через його гавкіт.

Слідчі оголосили підозру 46-річному чоловікові, який поранив безпритульного собаку. За даними слідства, це сталося удень 26 квітня поряд з аптекою по вулиці Китаєнка. Чоловік ударив тварину ножем у голову, а потім пішов. Коли зловмисника розшукали, він заявив, що поранив собаку через те, що той гавкав на його пса.

«Тварина почала стікати кров’ю та скулити, а харків’янин залишив місце злочину. Правоохоронці встановили чоловіка та повідомили йому про підозру. Зловмисник пояснив свої дії тим, що безпритульний пес заважав, бо постійно гавкав на його собаку», — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Як уточнили KharkovNEWS.info у прокуратурі, пораненого собаку відвезли до лікарні, він вижив.

UPD. Чоловікові обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці з правом внесення 116 800 гривень застави.

Підозру чоловікові склали за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з безпритульним собакою, вчинене умисно, з хуліганських мотивів, з особливою жорстокістю активним способом, що призвело до тілесних ушкоджень та каліцтва тварини) Кримінального кодексу України.

Як писав KharkovNEWS.info, біля будинку на вулиці Гвардійців-Широнінців у Харкові знайшли голову кошеняти. Голову виявила жителька будинку, яка підгодовувала кошеня та шукала йому хазяїв.

Джерело

Новости Харькова