Росія двічі вдарила по Харкову з авіації: загинула людина (оновлено)

Влучання, попередньо, зафіксовані у двох районах.

Унаслідок обстрілу є загиблий та поранені.

Уранці 30 квітня російські окупанти обстріляли Харків. Повітряну тривогу оголосили о 9:55. За шість хвилин пролунав перший вибух у Харкові. Як повідомив Ігор Терехов, під обстрілом опинилися Київський та Холодногірський райони. У Київському районі стріляли по влучання зафіксоване по житловій забудові.

«По цивільних об’єктах. У Київському районі — знову, як і вчора, потрапляння у районі житлової забудови, — розповів Терехов. — Маємо попередню інформацію про одного загиблого та двох поранених у Холодногірському районі».

За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, влучання зафіксували біля паркової зони. Попередньо встановлено, що росіяни били по Харкову керованими авіабомбами. На місцях працюють екстрені служби.

Жителів Харкова закликають перебувати в укриття до відбою тривоги, оскільки можливі повторні пуски.

UPD. Пізніше начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що унаслідок обстрілів Харкова загинули двоє людей, ще шестеро — поранені.

Згодом Олег Синєгубов повідомив, що загибель другої людини не підтвердилася. На місці триває розбір завалів.

Як писав KharkovNEWS.info, увечері 29 квітня окупанти обстріляли Київський район Харкова. Близько 18:00 авіаударів завдали біля житлового кварталу. Унаслідок обстрілу постраждав 42-річний чоловік, у багатоповерхових будинках вибито вікна. За попередньою інформацією, росіяни вдарили по Харкову двома уніфікованими міжвидовими плануючими боєприпасами калібру 30 сантиметрів.

Джерело

Новости Харькова