Росіяни влучили у гаражний кооператив у Харкові

Були пошкоджені гаражі у Київському районі.

Росіяни знищили ударом понад 40 гаражів та машини.

Уранці 30 квітня російські окупанти двічі обстріляли Харків. Влучання зафіксували на території Київського та Холодногірського районів. У Київському районі ворог поцілив авіабомбою по гаражному кооперативу. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

«В котрий раз ворог обстріляв місто Харків. Зранку було влучання двох ракет по центральній частині Харкова — це Київський район, влучання було у гаражний кооператив. На жаль, більш ніж 50 гаражів і автівок розтрощено. І друге влучання було по Холодногірському району. Хочу наголосити, що жодного об’єкта, в який поцілив наш ворог, це не військові об’єкти, жодного військового тут немає, жодних автівок військових тут теж немає», — сказав Терехов.

У Холодногірському районі ворог атакував цивільне підприємство, тут загинув чоловік, ще дев’ятеро людей поранені.

Як писав KharkovNEWS.info, вибухи у Харкові пролунали близько 10:00 30 квітня. Росіяни поцілили керованими авіаційними бомбами по житловій забудові у центрі Харкова та цивільному підприємству у Холодногірському районі. Спочатку було відомо про двох загиблих, проте інформація щодо одного з них не підтвердилася.

Джерело

Новости Харькова