Двоє військових із Харківської області загинули на Донбасі

Про загибель бійців повідомили у Люботинській та Красноградській громадах.

Олександрові Куценку було 54 роки, Микола Пльотка загинув у віці 29 років.

13 квітня під час виконання бойового завдання біля селища Опитне на Донеччині загинув військовий із Люботинської громади Олександр Куценко. 

Олександр Куценко народився 3 лютого 1969 року. Служив солдатом, кулеметником 2-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-го стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону військової частини. У нього залишилася дружина, двоє синів та четверо онуків. Поховали захисника сьогодні, 21 квітня.

«Боляче усвідомлювати, що сім’я втратила турботливого чоловіка, батька, дідуся та довічно буде сумувати за рідним, який за покликом свого серця пішов захищати нас від московської орди і був до останнього подиху вірний присязі українському народові. Виконавчий комітет міської ради, міська громада в цю гірку мить висловлюють щирі слова співчуття сім’ї, рідним, побратимам, друзям, усім, хто знав, цінував та поважав нашого Героя-земляка», — зазначили у громаді.

Олександр Куценко. Фото: Виконком Люботинської міськради

Микола Пльотка загинув 16 квітня у місті Бахмут під час артилерійського обстрілу з боку окупантів, коли виконував бойове завдання. Попрощалися із бійцем у четвер 20 квітня.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять тобі, Захиснику, та вічний спокій твоїй душі!», — зазначили у Красноградській міській раді.

Микола Пльотка народився 31 жовтня 1993 року. Жив у селі Тишенківка Зорянського старостинського округу Красноградської громади. У Збройних силах України служив солдатом, радіотелеграфістом відділення управління штабу. 

Микола Пльотка. Фото: Красноградська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, у бою біля міста Кремінна у Сєверодонецькому районі на Луганщині загинув випускник Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна Михайло Алєксєєнко. Йому було 29 років.

Джерело

Новости Харькова