Дитині відірвало ногу: окупанти скинули авіабомбу на село у Харківській області

Під обстріл потрапив Куп'янський район.

Окупанти завдали удару по селу за 10 кілометрів від кордону.

Удень 17 січня російські військові обстріляли село Малий Бурлук (Куп’янський район). Унаслідок обстрілу постраждали двоє дітей. Десятирічний хлопчик отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки, його ушпиталили. Стан ще однієї дитини уточнюють. Під час удару була пошкоджена будівля сільради.

«Декілька хвилин тому було нанесено ворогом керованою авіабомбою удар по населеному пункту Малий Бурлук. Це не самісіньке прикордоння. Це ближче до середини Куп’янського району, населений пункт знаходиться на відстані, тим не менше туди прилетів цей снаряд. Абсолютна цивільна інфраструктура, будівля сільради. Там постраждало двоє дітей, маленький хлопчик отримав часткову ампутацію кінцівки. Черговий терор і злочин проти нашого українського народу», — сказав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону.

За інформацією начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, постраждала також 14-річна дівчина. На місці працюють слідчі.

Як писав KharkovNEWS.info, через обстріл Харкова 16 січня постраждали 17 людей: 16 жінок від 38 до 90 років і 31-річний чоловік. Трьом людям надали допомогу на місці, тринадцятьох ушпиталили. Одна жінка у вкрай важкому стані, ще одна — у важкому. У місті пошкоджена 21 будівля, у тому числі 19 будинків, вибито 522 вікна. Також пошкоджень зазнала приватна медустанова, знищено 14 машин.

Джерело

Новости Харькова