Через російські «шахеди» у Харкові загинуло літнє подружжя

У вогні загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина.

Під час пожежі у Харкові, що виникла внаслідок влучання російських безпілотників у нафтобазу, в одному будинку на вулиці Котельній загинули двоє літніх людей.

Про це журналістам повідомив начальник слідчого управління Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов. 

Крім родини з трьома дітьми, в іншому будинку живцем згоріло подружжя.

«В одному будинку перебувала родина — п’ятеро людей. Двоє молодих батьків та троє їхніх дітей. Вони всі загинули, згоріли живцем. У іншій будівлі перебував чоловік, він був неходячий. За ним піклувалася його дружина. Вони також загинули, згоріли живцем», — сказав правоохоронець.

За даними начальника ХОВА Олег Синєгубова, загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина.

Також отримали поранення дві жінки 61 та 39 років, а також 45-річний чоловік, який отримав 40% опіків тіла.

За даними Харківського міського голови Ігоря Терехова, 15 приватних будинків згоріли повністю. Загалом вигоріла майже половина вулиці.

«Місто готове надати житло усім, хто внаслідок терористичної атаки Росії опинився без даху над головою. Також постраждалим надається уся необхідна допомога», — повідомив мер.

Як писав KharkovNEWS.info, 9 лютого із 22:46 окупанти завдавали ударів безпілотниками типу «шахед» з Бєлгородської області. Через влучання у нафтобазу, загорівся приватний сектор у Немишлянському районі. В одному будинку у Харкові Росія убила цілу сім’ю, найменшій дитині було пів року. Надзвичайники врятували понад 50 осіб. 

Джерело

Новости Харькова