Через пожежі у Харкові постраждали двоє людей

Займання виникли увечері середи.

Постраждалих доставили до медзакладів.

17 січня у Харкові сталося пожежі, в яких постраждали двоє людей. Причиною виникнення пожеж стала людська недбалість при поводженні з вогнем. Про це повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Перша пожежа виникла о 19:58 у чотириповерховому будинку по вулиці Полтавський Шлях. В одній із квартир зайнявся матрац. Вогонь розповсюдився на площу один квадратний метр. У квартирі вогнеборці виявили 43-річного чоловіка. Постраждалого винесли на вулицю. Чоловік отруївся чадним газом, його ушпиталили.

Пізно увечері загорівся гараж по вулиці Таджицькій. У гаражі знаходився 37-річний чоловік. Його з опіками верхніх кінцівок й обличчя доставили до опікового центру. Співробітники ДСНС врятували автівку чоловіка, яка стояла у палаючому гаражі.

Речник ГУ ДСНС у Харківській області Дмитро Чайка уточнив KharkovNEWS.info, що пожежі у Харкові, під час яких постраждали двоє чоловіків, виникли через необережність при палінні.

Як писав KharkovNEWS.info, 17 січня у Куп’янську вогнеборці виявили тіло чоловіка. Вони приїхали гасити пожежу у приватному житловому будинку.

Джерело

Новости Харькова