Через обстріли у Харківській області пошкоджені будівля суду, пошта та бібліотека

Росіяни били з артилерії, мінометів та авіації.

Унаслідок російських обстрілів постраждали двоє людей.

Минулої доби російські окупанти завдали артилерійських і мінометних ударів по 20 населених пунктах Харківщини, зокрема селах Синьківка, Петропавлівка, Кислівка та Піщане. З авіації обстріляли Золочів, Веселе, Волохівку, Глушківку, Колісниківку та Берестове, повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Уранці вівторка загарбники вдарили фугасною авіабомбою по селу Колісниківка у Курилівській громаді (Куп’янський район). Унаслідок удару були пошкоджені вісім приватних будинків, п’ять машин, гараж і господарча споруда. За півтори години стався обстріл Куп’янська, на місто скинули керовану авіабомбу. Пошкоджень зазнав житловий будинок та автівка.

Удень під обстріл потрапило селище Золочів у Богодухівському районі. Керована авіабомба влучила по будівлі «Укрпошти». Через удар постраждали 57-річна жінка та 49-річний чоловік, вони отримали акубаротравми. О 15:00 росіяни били з реактивних систем залпового вогню по Вовчанську. Там пошкоджені три житлові будинки та машина.

О 21:00 окупанти з РСЗВ обстріляли Козачу Лопань (Харківський район), у селищі пошкоджені два приватних будинки. За півтори години знову обстріляли Золочів. По центру селища вдарили керованою авіабомбою. Пошкоджень зазнали два приватних будинки.

У цей же час на селище Борова скинули КАБ. Влучання зафіксували по недіючій адмінбудівлі підприємства. У селищі пошкоджені адмінбудівлі суду, Пенсійного фонду, а також бібліотека та приватні будинки.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, минулої доби російські військові наступів на Куп’янському напрямку не проводили.

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти намагаються знищити логістику в лівобережжя Куп’янщини. Сюди відносяться Ківшарівка, Куп’янськ-Вузловий і район заоскілля.

Джерело

Новости Харькова