Через обстріли на Харківщині пошкоджені будинки та пожежно-рятувальна частина

У Куп'янську-Вузловому сталася пожежа.

За добу обстріляли щонайменше 17 населених пунктів.

Уночі 17 листопада російські військові завдали удару по селищу Куп’янськ-Вузловий. Удар здійснили близько 3:20. Унаслідок обстрілу пошкоджень зазнало приватне домоволодіння. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, російський снаряд влучив на територію приватного домоволодіння. Після обстрілу Куп’янська-Вузлового виникла пожежа.

«Горіла господарча споруда на площі 40 квадратних метрів. Вогнеборці ліквідували вогонь о 6:40. Постраждалих немає», — розповіли у ГУ ДСНС.

Минулої доби були обстріляні щонайменше 17 населених пунктів регіону Серед них — Ветеринарне (Харківський район), Огірцеве, Вовчанськ, Нестерне (Чугуївський район), Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка (Куп’янський район).

На селище Борова в Ізюмському районі увечері 16 листопада скинули керовану авіабомбу. Там пошкоджена будівля пожежно-рятувальної частини та дві одиниці техніки. Співробітники ДСНС не постраждали.

Через обстріл Куп’янська були пошкоджені три приватних будинки та дві господарчі споруди. За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, учора під авіаудар потрапило село Петропавлівка у Куп’янському районі. Крім того, на Куп’янському напрямку загарбники проводили чотири атаки. Вони висувалися у бік позицій української армії біля Синьківки та Петропавлівки. Українські захисники відбили усі атаки.

На Слобожанському напрямку Росія зберігає військову присутність на прикордонні, проводить диверсійну роботу та мінує територію вздовж держкордону на Бєлгородщині.

Фото: ДСНСФото: ДСНСФото: ДСНС

Як писав KharkovNEWS.info, близько опівночі 15 листопада російські окупанти обстріляли місто Чугуїв та селище Малинівка неподалік. Ударів завдавали із зенітно-ракетних комплексів С-300. Пошкоджень зазнали будівлі закладу освіти та приватний житловий будинок.

Джерело

Новости Харькова