Будинок малюка у харківському парку працює без вихідних

Будинок малюка розташований у парку Горького.

У Будинку малюка можна доглянути за дітьми.

Відтепер Будинок малюка, розташований у Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького у Харкові, працює щодня. Він починає роботу о 8:00 й зачиняється о 19:00. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі парку Горького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із початку війни у Харкові народилися понад 2000 дітей

«Це місце, де батьки з немовлятами можуть поміняти підгузки, погодувати дитину, перепочити за потреби», — зазначили у парку Горького.

Нагадаємо, будинок Малюка відкрився після зими у четвер 23 березня. Однак він працював за тимчасовим графіком роботи: з п’ятницю по неділю з 8:00 до 17:00.

Будинок малюка. Фото: Парк ГорькогоБудинок малюка. Фото: Парк Горького

Того ж тижня у парку Горького запрацювала зона буккросингу. Усі охочі можуть узяти будь-яку книжку з полиці та почитати, потім її потрібно повернути. Крім того, харків’янам пропонують поділитися своїми книжками. Приносити їх можна до адміністрації парку Горького. Книжки також розставлять у шафі біля озера.

Як писав KharkovNEWS.info, парк ім. Горького пропонують перейменувати з 2018 року. Після чергового обстрілу парку Горького, який стався 7 лютого, відновили дискусію щодо перейменування парку.

Джерело

Новости Харькова