Збільшений харківський підрозділ шукає пілотів

Військові "Ахіллесу" працюють із безпілотниками.

До «Ахіллесу» запрошують нових бійців.

31 січня набув чинності наказ про створення на базі роти ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» лінійного батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів (БУБпАК) у складі 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка. Про це повідомив командир «Ахіллесу» Юрій Федоренко.

«Це був довгий шлях, прокладений ґрунтовним навчанням, особистою мотивацією особового складу та високими результатами виконання бойової роботи. Роти ударних БпАК, які були створені на початку 2023 року показали, що окремі підрозділи, сконцентровані виключно на виконанні завдань за рахунок безпілотників, можуть працювати ефективніше та реально змінювати ситуацію на полі бою», — зазначив Федоренко.

Батальйон «Ахіллес» продовжує набір бійців. До нього запрошують солдатів, сержантів та офіцерів. Зокрема, потрібні пілоти, радіоінженери, інженери-сапери. Проте у батальйоні готові розглянути пропозиції від інших фахівців. Кандидати можуть заповнювати анкету за посиланням тут. Дізнатися інформацію можна за номером телефону: +38(066)50-80-287

Як писав KharkovNEWS.info, «Ахіллес» уразив шість бліндажів і знищив склад матеріально-технічного забезпечення російських окупантів. Успішну операцію провели на Бахмутському напрямку. По цілях влучили FPV-дронами. 

Джерело

Новости Харькова