Затримали підлітків, які пошкодили електричку на Харківщині

Вандалами виявилися п'ятеро неповнолітніх.

Підлітки потрощили скло.

Удень 15 листопада підлітки пошкодили приміський потяг сполученням Золочів — Харків-Пасажирський. Як повідомила KharkovNEWS.info прессекретар регіональної філії «Південна залізниця» Ірина Гаманенко, вандалів було п’ятеро: троє 2010 року народження, один 2007-го та ще один — 2009 року народження. Під час руху електрички вони вибили скло в автоматичних дверях вагона. Локомотивна бригада та воєнізована охорона «Укрзалізниці» затримали їх і передали правоохоронцям.

«Суму збитків ще встановлюємо. Готуємо матеріали до правоохоронних органів. У Золочівському напрямку не перший раз б’ють вікна та інше. На цей раз вдалось виявити вандалів», — розповіла Ірина Гаманенко.

За останні три тижні це третій випадок вандалізму у потягах України із боку підлітків. 10 листопада неповнолітні пошкодили вагон потяга Конотоп — Хутір-Михайлівський, 28 жовтня підлітками був пошкоджений потяг Яготин — Київ.

«По всіх трьох випадках із неповнолітніми підозрюваними у вчиненні кримінальних правопорушень працюють слідчі поліції. Невдовзі справи будуть спрямовані до суду. Збитки «Укрзалізниці» оцінюються у сотні тисяч гривень», — розповіли в «Укрзалізниці».

Залізничники закликають батьків провести виховну роботу із дітьми, аби пояснити, що така поведінка загрожує власному життю та здоров’ю, а також іншим людям. Крім того, батькам доведеться відшкодувати збитки. Небайдужих просять повідомляти про подібний вандалізм.

Фото: «Південна залізниця»

Як писав KharkovNEWS.info, поліцейські з’ясували, хто пошкодив половецьких баб у Харкові 2 листопада. Зловмисником виявився 45-річний харків’янин, який ніде не працює

Джерело

Новости Харькова