Закоханих підлітків-утікачів знайшли у Харківській області

Пара прямувала до Харкова.

Закохані підлітки втекли через непорозуміння з батьками.

У суботу 8 квітня на одному з контрольних постів у Харківській області прикордонники виявили двох підлітків 2007 і 2009 років народження. Документів у них із собою не було. Як з’ясувалося, підлітків розшукують у Кіровоградській області, із 7 квітня вони внесені у базу правоохоронців як зниклі безвісти. Про це повідомили у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

«На одному з контрольних постів увагу прикордонників привернули двоє підлітків – хлопець та дівчина, які прямували в сторону Харкова. Жодних документів неповнолітні з собою не мали. В ході проведених заходів правоохоронці встановили, що дітей розшукують батьки на Кіровоградщині», — розповіли у Східному регіональному управлінні.

Прикордонники з’ясували, що підлітки не порозумілися із батьками, через що втекли з домівок. Співробітники Держприкордонслужби передали підлітків правоохоронцям, щоб ті повернули їх додому.

«15-річний бойфренд та 13-річна дівчина розповіли прикордонникам, що кохають один одного, через це виникли непорозуміння та сварки з батьками, які не підтримували їх. Тому закохані й вирішили піти на такий недалекоглядний вчинок – втекти зі своїх домівок», — пояснили прикордонники.

Як писав KharkovNEWS.info, поліцейські з Харківщини знайшли жінку, яку розшукували у Полтавській області. Жінку вважалися зниклою безвісти. Також поліція встановила місцеперебування 44-річного чоловіка, який виїхав на роботу до села Дворічний Кут та не виходив на зв’язок з родичами кілька днів.

Джерело

Новости Харькова