Загинув харківський пластун, воїн Сил спецоперацій

Сергію Молчанову був 21 рік.

Сергій Молчанов загинув у Серебрянському лісництві біля Кремінної. Йому був 21 рік.

На Луганщині загинув випускник Української академії лідерства Сергій Молчанов, «Пельмень». Це сталося 11 жовтня неподалік Кремінної, у Серебрянському лісництві. Сержант Молчанов був оператором дронів у складі Сил спецоперацій.

«Сергій у 2021 році вступив до Академії — навчався в Маріупольському осередку, під час навчання докладався до розвитку Пласту на сході. Він завжди твердо говорив про свою націоналістичну позицію, і в перші дні повномасштабного вторгнення не зміг сидіти в осередку та поїхав добровольцем в Київ, а звідти на найгарячіші напрямки. Він згадував: «те як я їхав з осередку, все так раптово… а хтось вірив мені, коли я казав, що через тиждень повернусь. В осередок так і не вдалося повернутися. Це величезна втрата для нашої спільноти. Співчуваємо рідним та близьким. Сергій є прикладом повної відданості своїй мрії та цілям, він житиме в нашій пам’яті, і на його честь ми будемо робити більше», — розповіли в УАЛі.

Сергій народився на Харківщині, до повномасштабної війни займався волонтерством, допомогав військовим у шпиталях.

«Раніше мріяв про армію, уявляв як це круто, війна та все таке… Зараз мрії зовсім інші, зараз мрію про живих хлопців… Боже, якщо ти мене чуєш, в аду ми вже побували, прийми нас в рай», — писав Сергій.

Джерело

Новости Харькова