У реанімації померла ще одна постраждала через обстріл Грози

Остаточна кількість жертв удару ще не встановлена.

Ідентифікація тіл загиблих триває.

11 жовтня померла жінка, яка постраждала через удар по селу Гроза Шевченківської громади (Куп’янський район). Їй було 53 роки. Жінка перебувала в реанімації, її серце зупинилося увечері.

«Кількість загиблих внаслідок удару по селу Гроза збільшилась до 56 осіб», — повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Станом на 11 жовтня було відомо про 55 людей, які загинули під час обстрілу Грози. Фахівці встановили серед загиблих ще дві жінки, які до цього вважалися зниклими безвісти. На вчора безвісти зниклими були три людини, дітей серед них не було. У прокуратурі повідомляли, що кількість загиблих може збільшитися до 58, оскільки родичі звертаються щодо зниклих людей.

Як писав KharkovNEWS.info, російські військові вдарили «Іскандером» по Грозі удень 5 жовтня. Удар здійснили по магазину і кафе, де проходили поминки. Там знаходилися близько 60 людей. Серед загиблих є 8-річний хлопчик. 

Співробітники Служби безпеки України встановили двох навідників на село Гроза. Ними виявилися двоє місцевих жителів — 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон. 

Джерело

Новости Харькова