У пожежі на Харківщині загинула жінка

Жінці було 66 років.

У квартир перебувало подружжя.

Уранці 26 січня у Вовчанську сталася пожежа, під час якої загинула 66-річна жінка. Повідомлення про займання у житловому дев’ятиповерховому будинку по вулиці Соборній рятувальники отримали о 4:42. Горіла квартира на восьмому поверху. За адресою виїхали вогнеборці. На момент їхнього приїзду квартира повністю палала, також вогонь розповсюдився на тамбур поряд. Загальна площа пожежі склала 120 квадратних метрів.

«Під час проведення розвідки вогнеборці врятували 66-річного чоловіка і відшукали тіло його загиблої внаслідок пожежі жінки. Їй також було 66. За попередніми даними, загоряння сталось через коротке замкнення електропроводки», — повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Пожежу ліквідували о 8:13. Чоловік отруївся чадним газом, його доставили до лікарні.

Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області Фото: ГУ ДСНС у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, протягом 22-23 січня у пожежах на Харківщині загинули семеро людей. Горіли будинки та квартира у Харкові, Лозівському та Ізюмському районах. 

Джерело

Новости Харькова