У місті на Харківщині через обстріли окупантів пошкоджені приватні будинки та ЦНАП

Росіяни вдень вдарили по Вовчанську.

Вовчанськ Чугуївського району сьогодні вдень обстріляли з артилерії.

Про це повідомив начальник Слідчого управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

«Знову під ударом приватні та багатоквартирні будинки. Армія терористів обстріляла мирних мешканців зі ствольної артелирії 125 та 152 калібрів. Снаряди поцілили у двори, на місцях влучань — вирви від ударів», — йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу пошкоджено скління та фасад адміністративної будівлі, дах, перекриття, скління будівлі ЦНАПу. Також пошкоджено 4 приватні будинки. розповіли в ХОВА.

Наслідки обстрілу Вовчанська. Фото: ХОВА

Крім того, обласна прокуратура повідомила, що 3 лютого приблизно о 22:30 російські військовослужбовці обстріляли  Вовчанськ. Пошкоджено приватні домоволодіння та багатоквартирний житловий будинок. Без постраждалих. За попередніми даними, окупанти били по місту з мінометів.

Також ворожого обстрілу зазнало Колодязне Куп’янського району.

«Лише дивом ніхто не постраждав, але 2-поверховий багатоквартирний будинок фактично зруйнований», — повідомив Сергій Болвінов.

Слідчі та вибухотехніки працюють на місцях прильотів, інформації про постраждалих, за попередніми даними немає. 

Як писав KharkovNEWS.info, через обстріли Харківщини зазнав поранень чоловік. З авіації окупанти били по 8 населеним пунктам.

Фото: Сергій Болвінов/Facebook Фото: Сергій Болвінов/Facebook Фото: Сергій Болвінов/Facebook Фото: Сергій Болвінов/Facebook Фото: Сергій Болвінов/Facebook Фото: Сергій Болвінов/Facebook ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Харькова