У ХОВА розказали, куди Росія влучила п’ятьма ракетами

Постраждало бюро ритуальних послуг та учбове містечко.

На Харків запустили п’ять ракет С-300.

Другого жовтня окупанти вдарили ракетами по передмістю Харкова. Обстріл стався близько 9:10. Ракети влучили у землю та на територію учбового містечка. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Зафіксовано влучання в землю, пошкоджено господарську будівлю, підсобні приміщення бюро ритуальних послуг. Одна з ракет влучила на території навчального містечка одного з вишів, не спричинивши масштабних руйнувань. Без постраждалих», — розповів Синєгубов.

Загалом за добу під обстрілами перебували Богодухівський, Чугуївський, Куп’янський та Ізюмський райони. Куп’янськ обстріляли близько 13:50. На місто скинули керовану авіаційну бомбу. Унаслідок обстрілу були поранені чоловік 76 років і жінка 57 років, їх ушпиталили у середньому стані. Під час удару були пошкоджені шість приватних житлових будинків, будівля складу та чотири багатоповерхівки.

Окупанти також скинули авіабомбу на села Чернещина та Першотравневе в Ізюмському районі, ніхто не постраждав. Під час обстрілу села Гур’їв Козачок (Богодухівський район) були пошкоджені три приватних будинки. У селі Охрімівка (Чугуївський район) пошкоджена майстерня фермерського господарства, виникла пожежа.

Обстріл Куп’янська 2 жовтня. Фото: Харківська обласна прокуратура

Як писав KharkovNEWS.info, до удару 2 жовтня Харків востаннє обстрілювали 1 жовтня уночі. Три ракети С-300 вдарили по цивільному підприємству, після обстрілу сталося займання.

Джерело

Новости Харькова