П’яний водій скоїв ДТП у Харкові та втік

Патрульні розшукали 36-річного водія.

Чоловік випив у 12 разів більше за норму та сів за кермо.

У неділю 5 травня увечері патрульним повідомили про те, що на вулиці Леся Сердюка (Салтівка) сталася дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські з’ясували, що машина Ford зіштовхнулася з Peugeot. Унаслідок аварії ніхто не постраждав. Про це повідомили у Патрульній поліції Харківської області.

Коли патрульні прибули на місце, 36-річного водія Ford, який скоїв ДТП, вже не було. Після зіткнення він поїхав у невідомому напрямку. Автівку з водієм розшукали. Як виявилося, чоловік сів за кермо п’яним. Вміст алкоголю в його крові перевищив норму у 12 разів. Проте чоловік не погодився із результатом, який показав Drager, при цьому їхати до медзакладу для повторного огляду відмовився.

«Інспектори передали опис автомобіля у радіоефір та розпочали пошук. Як результат, на вулиці Академіка Павлова, поліцейські помітили та зупинили схоже авто, у якого були характерні пошкодження. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився. Огляд на стан сп’яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2.45 проміле. З результатом огляду водій був не згоден, а на пропозицію пройти повторний огляд у медичному закладі чоловік відмовився», — розповіли у Патрульній поліції.

Чоловіка відсторонили від керування. Патрульні склали щодо нього адмінпротоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП), ч. 4 ст. 122 (залишення місця ДТП) та ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали справи надалі передадуть до суду.

Як писав KharkovNEWS.info, 1 травня у Куп’янському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Daewoo Lanos з’їхав з польової дороги та перекинувся. Унаслідок ДТП загинув 15-річний хлопець, ще один 15-річний підліток та 34-річний водій не постраждали. Водій сів за кермо п’яним.

Джерело

Новости Харькова