У Харкові стріляли під час комендантської години

Порушників затримали.

Двоє чоловіків стріляли у дворі будинку.

У ніч на 26 січня поліцейським повідомили про те, що у Холодногірському районі чутно звуки стрільби. Повідомлення надійшло о 2:46. Під час огляду території патрульні з’ясували, що стріляли двоє хуліганів у дворі будинку. Чоловіків затримали. Унаслідок стрілянини ніхто не постраждав.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські провели огляд, вилучили зброю та інші речові докази. Зловмисниками виявилися 41 і 56-річні місцеві мешканці», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліція вилучила гільзи, рушницю Hatsan, пістолет Glock. Слідчі відкрили кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає до семи років ув’язнення. Наразі ухвалюють питання щодо оголошення чоловікам підозри.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, увечері 6 січня у торгово-розважальному центрі Харкова сталася бійка, під час якої чоловік застосував газовий пістолет. Порушником виявився 20-річний чоловік.

Джерело

Новости Харькова