У Харкові ставлять вікна у пошкоджених під час ракетної атаки будівлях

Будівлі розташовані у Новобаварському районі.

Триває відновлення будівель після ракетного удару.

Комунальники встановлюють вікна у будівлях, розташованих неподалік об’єкта критичної інфраструктури, який уночі 14 травня обстріляли російські окупанти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейка улетіла: як виглядала залізниця у Харкові після ракетного удару

«Ця ніч [сьогоднішня, 16 травня, — ред.] була більш-менш спокійною, не було прильотів. Але починаючи з 24 лютого минулого року Харків дуже обстрілювався й обстрілюється до теперішнього часу. Ви тільки що згадали, що у неділю був приліт, який зруйнував деякі об’єкти критичної інфраструктури, також були пошкоджені вікна. Зараз наші комунальні служби працюють над тим, щоб вставити вікна. Тому така робота триває, але, на щастя, сьогоднішня ніч була більш-менш спокійна», — сказав Терехов.

Як писав KharkovNEWS.info, у ніч на 14 травня російські окупанти обстріляли Харків. Ракета С-300 влучила в об’єкт інфраструктури, розташований у Новобаварському районі. Постраждалих через обстріл не було. У прилеглих будинках вибухова хвиля вибила шибки та двері, значних руйнувань не виявили. Це був університетський гуртожиток та багатоквартирний житловий будинок.

Джерело

Новости Харькова